Tarihçe

2016 dan önce Aile sosyal politikalar bakanlığından kapatılarak milli eğitime devredilmiş. Milli eğitim bakanlığı 2016 Eylül ayında Bal Peteği Anaokulu olarak eğitim öğretime başlamıştır. İl genelinde Temel Eğitim seviyesinde Atatürk isimli okul bulunmadığı dan 2019 Aralık ayında okulumuz Atatürk Anaokulu olarak değiştirilmiştir. Okulumuzun mevkii uygun bir konumda olup 9 sınıf, 1 oyun odası, 1 yemekhane, 1 destek eğitim sınıfı ile donanımlı okuldur. Bahçe 1117 metrekare olup yaklaşık 500 metrekaresi oyun parkı bulunmaktadır. Kalan kısım yeşillendirilmiş peyzaj çalışması yapılmıştır.

02.11.2018 324

Okulumuz 2016 Eylül yılında eğitim öğretime açılmıştır. Bodrum dahil üç katlı betonarme binadır. 180 öğrenci kapasiteli olup 9 dersliktir. Sınıflarımız yaş guruplarına göre düzenlenmiştir. Okulumuzun bahçesi ve oyun alanı mevcuttur.